top of page

PROJECT Grootebroek | Cosy Chic


Interieurstyling en advies Noord-Holland
Eindresultaat zithoek

Het duurt vaak enige tijd voordat een plan dat je hebt ontworpen werkelijkheid wordt. Zeker als het huis nog in aanbouw is. Maar het is natuurlijk wel éxtra lekker als het dan eindelijk af is en je het resultaat mag komen vastleggen! Hierbij deel ik graag in een notendop het proces en het resultaat van dit project in Grootebroek. Enjoy!


SITUATIE & MISSIE

Ingrid en René kochten begin 2021 hun nieuwbouwwoning in Grootebroek en wilden hier heel graag een frisse start in maken. Hun oude interieur ging al 25 jaar mee en was hard toe aan een update. Alleen de kapstok, een lamp en een paar decoratieve items mochten blijven.


Toen ze mij benaderden, was de woning nog in aanbouw en moesten alle beslissingen nog worden genomen. Alleen de keuken was reeds uitgezocht. Ik ben dus in hun oude woning op de thee gekomen, om alles over hun wensen en smaak te leren: warm, gezellig, behang en kwaliteit waren de kernwoorden. Dit mocht ik gaan toepassen op de gehele begane grond: gang, woonkamer, leefkeuken en slaapkamer. En zo geschiedde...


COSY CHIC & NATURAL WARMTH
Interieurstyling Grootebroek, Interieuradvies, Kleuradvies
Flatlay kleuren en materialen

Thuis ben ik aan de slag gegaan om hun wensen te verwerken in een totaalplan voor alle ruimtes. "Cosy chic" werd het hoofdthema, "Natural warmth" de aanvulling. Of te wel: warme, donkere kleuren en een combinatie van glanzende, matte en natuurlijke materialen.

Om het geheel in balans te houden, zette ik er een warme room tint tegenover als basiskleur op de muren en maakte ik gebruik van blauw al contrasterende, koele kleur.SHOPPEN
Interieuradvies Grootebroek
Eindresultaat zithoek, groter kleed moest nog binnenkomen

Nog tijdens het maken van mijn plannen zijn we al samen een keer op pad gegaan om de vloer uit te zoeken. Het werd een prachtige, warme houtlook visgraat pvc.

Geschikt voor vloerverwarming en ook mooi in het kleurenpalet.


Tip: Tijdens een kijkdag in de woning konden we de kleurstalen van mijn kleuren- & materialenplan in het licht van de woning bekijken. Dat was fijn, om zeker te weten dat de kleuren mooi zouden uitkomen. Mocht je zelf ook in een situatie zitten, waarbij de woning nog moet worden opgeleverd, probeer dan zeker gebruik te maken van de kijkdag om je stalen in de ruimte uit te testen.


Na het aanleveren van mijn totaalplan, waarin ook een shopadvies zit, zijn Ingrid en René zelf wat voorwerk gaan doen, door alvast samen naar verschillende woonwinkels te gaan. Vervolgens vroegen ze mij mee om samen met hun knopen door te hakken. Een super leuke dag, waarbij we met de kleurstalen van het behang, de verf en de vloer in de hand, goed keuzes konden maken.


STYLEN
Interieuradvies en styling in Noord-Holland
Keukendetails

Toen alle meubels geleverd waren, spraken we af dat ik langs zou komen om te helpen met het afstylen en om foto's te maken. Eenmaal bij hun aangekomen, bleek echter dat er toch nog wel het een en ander ontbrak. In plaats van een stylingsessie hielden we die dag dus nog een shopsessie bij Loods5, om leuke accessoires, lampen, een vloerkleed en een dressoirkast uit te zoeken.


Toen al deze items uiteindelijk in huis waren, kwam ik langs voor de fotoshoot. Alleen het vloerkleed was nog niet in de juiste maat en er misten nog wat planten, maar dat was geen ramp. Tijdens een shoot zet ik altijd zelf nog wat puntjes op de i en schuif ik met dingen, zodat het er op de foto mooi uitziet. #kijkjeachterdeschermen


HET EINDRESULTAAT

Hierbij een voor en na filmpje en de rest van de foto's. Hopelijk vond je het leuk om mee te kijken en heeft het je weer op ideeën gebracht. Veel succes en plezier met je eigen project(en) en als ik iets voor je kan beteken, je hebt me al gevonden! ;)


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page