top of page

OVER

Hi! Ik ben Arianne. Naast dat ik met liefde de hele dag met interieur bezig zou kunnen zijn, maak je me heel gelukkig met spelletjes, lekker eten, planten, badmintonnen, Engelse detectives en geniale plottwists. Ik maak graag mensen blij, want dat maakt mij weer blij en verder heb ik een hekel aan verspilling, afval in de natuur en pessimisme.

Van oorsprong ben ik zangeres en zangdocent, maar sinds 2021 ga ik ook door het leven als interieurstylist! Dankzij Corona besloot ik deze 'droom voor later' in een stroomversnelling te gooien en volgde ik de opleiding Interieurstylist bij het NTI. 

 

Woonvlijt startte als een blog, waarin ik mijn praktijkopdrachten, proefkonijnen en andere hersenspinsels omtrent interieur deel. Zo lees je in deze blog alles over het ontstaan van Woonvlijt. Wil je meer over mij weten? In mijn eerste blog vertel ik je uitgebreid over mezelf.

Inmiddels is Woonvlijt veel meer dan een blog: mijn eigen interieurbedrijf, waarmee ik mijn passie voor styling kan vervullen. 

Ben jij iemand die ik blij kan maken met mijn hulp? Ik hoop het! Kijk gerust even rond bij mijn diensten en wie weet mag ik je binnenkort ontmoeten voor een kennismakingsgesprek.

Liefs,

    Arianne

Interieurstylist Haarlem, Interieurontwerp, kleuradvies, moodboard, interieurstyling, Interieuradvies
bottom of page