DIENSTEN

& TARIEVEN

De kleine lettertjes

Genoemde tarieven gelden voor particulieren die hun woning willen aanpakken. Voor bedrijven en bedrijfspanden verzorg ik een offerte op maat. Alle prijzen zijn BTW-vrij en exclusief reiskosten à €0,25 p/km vanuit Haarlem.

Shadow on Concrete Wall

ADVIESGESPREK

Op locatie

Vind je het leuk om zo veel mogelijk zelf te doen, maar loop je toch tegen wat vraagstukken aan? In dit adviesgesprek kun je gedurende plusminus 2 uur al je interieurvragen op mij afvuren. Ik denk ter plekke met je mee en geef advies waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. 

TOTAALPLAN

Per ruimte 

*

Kennismakingsgesprek op locatie | 2 op maat gemaakte moodboards om uit te kiezen | Kleuren- & Materialenplan |

2D Meubelplattegrond (Indien mogelijk meerdere indelingen) | Shopadvies Meubels | Verlichtingsplan | Shopadvies Verlichting | Plan Kunst & Accessoires | 3D Visualisatie

* Een open keuken telt als een aparte ruimte. Kleinere ruimtes worden gecombineerd.

 
Shadow on Concrete Wall

SHOPPEN

Aanvulling

Geen tijd, zin, of toch nog onzeker over wat je nou moet aanschaffen? Ik neem je het shoppen uit handen of ga er samen met jou op uit.

AFSTYLEN

Op locatie

Spannend om zelf dat gaatje op de juiste hoogte te boren? Geen idee waar die kandelaar nou het mooiste staat? Ik kom het met alle liefde voor je afmaken, want het leukste moment vind ik toch zeker wanneer alles samen komt! 

PAKKET OP MAAT

​​Wil je niet het complete pakket, maar slechts een selectie van de diensten die ik aanbied? Of wil je voor één ruimte wel het totaalpakket, maar heb je voor de rest van je woning andere wensen? Geen probleem! Stel zelf jouw ideale pakket samen, dan maak ik een passende offerte voor je.

 

KENNISMAKINGS

GESPREK

Op locatie

In dit vrijblijvende gesprek vertel je me over je wensen en bekijken we wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ik inventariseer de woonproblemen en vraagstukken waar een oplossing voor of antwoord op moet komen. Als je zelf al een moodboard (bijvoorbeeld op Pinterest) hebt gemaakt, bespreken we dat. We lopen een rondje door je woning om de mogelijkheden te bekijken: wat moet er blijven, wat mag er weg, wat kan op een andere plek misschien een nieuwe functie krijgen. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op.

INSPIRATIE

MOODBOARD

Vind je het lastig om de juiste sfeer te bepalen voor een ruimte? Ik kan aan de hand van een door jou aangeleverd Pinterestbord en een ingevulde vragenlijst één of meerdere moodboards voor je maken. Een portie inspiratie om zelf weer lekker op voort te borduren.

KLEUREN & MATERIALENPLAN

Na het kennismakingsgesprek kan de conclusie zijn dat je mijn hulp wilt inschakelen voor het kleur- en materiaalgebruik in jouw woning. Hiervoor zal ik een beeldend en direct uitvoerbaar plan maken: Je ontvangt een collage van alle kleuren en materialen en een 2D plattegrond met daarop aangeduid wat waar komt.

MEUBEL

PLATTEGROND

Blijkt de crux vooral te zitten in de indeling? Ik zal voor jou over de ideale meubelopstelling nadenken en dit uitwerken in een 2D plattegrond. Indien mogelijk en gewenst kan ik meerdere opties presenteren. 

SHOPADVIES

MEUBELS

Als aanvulling op de meubelplattegrond kan ik een shopadvies voor je maken. Hierbij zoek ik alle benodigde meubels voor je uit en presenteer ik ze in een mooie collage voor een sfeerimpressie. Daarbij ontvang je een overzicht van de prijzen en verkooppunten.

VERLICHTINGS

PLAN

Op basis van de meubelplattegrond kan ik een verlichtingsplan voor je maken. Dit bestaat uit een 2D plattegrond met daarop de lichtpunten, de lichtvlekken, de lichtfuncties en ter illustratie suggesties voor de armaturen, eventueel gecombineerd met jouw eigen pronkstukken.

SHOPADVIES

VERLICHTING

Als aanvulling op het verlichtingsplan kan ik ook een concreet shopadvies maken voor het aanschaffen van geschikte armaturen. Hierbij zoek ik alle benodigde armaturen voor je uit en presenteer ik ze in een mooie collage voor een sfeerimpressie. Daarbij ontvang je een overzicht van de prijzen en verkooppunten.

KUNST & ACCESSOIRES

Vind je het lastig om je huis gezellig te maken of mist de finishing touch? Kunst en accessoires doen meestal de trick. Ik denk met je mee over geschikte plekken voor wat extra aankleding en zet de suggesties voor je op een rijtje. Aan de hand van de meubelplattegrond met daarop aanwijzingen, een collage voor een sfeerimpressie en een overzicht van de prijzen en verkooppunten kun je vervolgens zelf aan de slag. Of je laat mij gezellig een dagje langskomen! Zie Afstylen op locatie.

3D

VISUALISATIE

Vind je het lastig om je een voorstelling te maken van hoe het er uit komt te zien? Ik kan een 3D visualisatie voor je (laten) maken, zodat het ontwerp nog meer tot leven komt. Afhankelijk van je wensen kan ik dit zelf of besteed ik dit uit.