top of page
  • Foto van schrijverArianne

INTERIEURADVIES Spaarndam | Babykamer

Bijgewerkt op: 9 mei


Van garderoberuimte naar babykamer... Ik mocht voor de derde keer aan de slag met een interieuradvies in Spaarndam. Na het stylen van hun woonkamer en werkkamer, was het dit keer tijd voor de kamer van hun aanstaande kindje. In dit korte blogje deel ik het proces en resultaat met je. Enjoy!


Interieuradvies Spaarndam Woonvlijt
Kleuren- & Materialen moodboard
SITUATIE & MISSIE

Voor een leuk stel uit Spaarndam was er een eerste kindje onderweg. De kastenkamer, waar ze eigenlijk nooit echt iets aan gedaan hadden, werd nu daarom opgeofferd om een lief, eigen plekje te creëren voor de kleine. Ik mocht meedenken over de indeling en styling en hielp ook een handje mee met de uitvoering.AAN DE SLAG

Het was een heel klein kamertje, maar de positie van het raam en de deur zorgden ervoor dat de indeling toch wel voor de hand lag. Ik maakte een kleuren- & materialenmoodboard en creëerde een 3D indeling in Floorplanner, zodat het stel zich gemakkelijk een voorstelling kon maken van hoe het eruit zou gaan zien.Nadat ze het concept hadden gezien en enthousiast waren, maakte ik nog een shopadvies voor ze, zodat ze niet zelf door alle bomen het bos hoefden te vinden.

HET RESULTAAT

Een vriendin van hun heeft behangen en ik heb nog geholpen met de lambrisering en afstyling. Daarna was het tijd om mooie foto's te maken, voordat de hectiek van een eerste kind zou losbarsten ;). Ik vind het een super tof kamertje geworden, maar oordeel vooral zelf:

HAPPY END

Yes, dat was een super leuke samenwerking en met tevreden klanten als eindresultaat, die inmiddels een gezond en vrolijk kindje hebben. Eind goed al goed dus.

Dank voor het bezoeken van mijn blog! Hopelijk vond je het leuk. Mocht ik jou kunnen helpen met een interieurvraagstuk, dan hoor ik het natuurlijk heel graag. Fijne dag! Liefs, Arianne

43 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


tessafillie
Apr 19

Wat een fijn plekje is dit geworden voor dit kindje!

Like
Arianne
Arianne
Apr 19
Replying to

Ja toch 🥰 Thanks 😘

Like
bottom of page