top of page
  • Foto van schrijverArianne

INTERIEURADVIES Haarlem | Clean Boho

Bijgewerkt op: 18 apr.


Het leek mij de hoogste tijd om weer eens een van mijn afgeronde projecten met jullie te delen.

In deze blog de voor en na van een interieuradvies in Haarlem. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Veel plezier!


Situatie & Missie

In mei 2022 mocht ik aan de slag voor een leuk stel dat net een jaren '70 woning had gekocht, die ook al sinds de jaren '70 niet meer was opgeknapt. Zie hieronder de prachtige Funda foto's voor het startpunt.De verbouwing stond gepland voor die zomer, waarbij er een uitbouw en nieuwe keuken zou komen. Ook zouden alle muren ontdaan worden van latjes en een strakke stuclaag krijgen. Top!


Alleen bij het kiezen van kleuren en het maken van een verlichtingsplan liepen ze vast. Ze hielden juist van kleur en statements, maar vonden het toch een beetje spannend om zelf knopen door te hakken. Wel wisten ze dat het gebruik van verschillende vormen en een kleurenpalet met mediterraanse pasteltinten hun mooi leek. Maar geen tierelantijntjes a.u.b.!

Het was een handig stel, dat veel zelf kon en ook graag hun oude meubels zoveel mogelijk hergebruikte, eventueel door er een leuke DIY van te maken. Alleen een nieuwe bank en tv-meubel was echt noodzakelijk. Aan mij dus de mooie taak om een moodboard, kleuren- en materialenplan en lichtplan voor ze te maken.


Aan de slag

Aan de hand van hun eigen Pinterest moodboards en hun bovengenoemde wensen, doopte ik hun stijl tot Clean Boho. Ik maakte als eerst het moodboard met sfeerimpressies en de kleuren en materialen die ik voor ogen had. Na dit met hun besproken te hebben kon ik verder met het kleuren- en materialenplan en het lichtplan. Bij hun thuis presenteerde ik dit met de fysieke kleurstalen erbij, zodat ze goed konden zien hoe het in hun woning zou ogen en hoe de kleuren er echt uit zagen. Digitaal is dat toch vaak erg vertekend.

Gelukkig waren ze super enthousiast en hadden ze enorm veel zin om aan de slag te gaan. Ik gaf hun voor het uitzoeken van de bank 4X6 Sofa als tip. Daar kan je in de showroom lekker schuiven met losse elementen en zelf je bank samenstellen. Dit vonden ze helemaal leuk en ze vroegen me om mee te gaan wanneer het zo ver was. Graag natuurlijk!


Het resultaat

Er is super hard gewerkt en dat kun je zien! De bank is een heel toffe eyecatcher geworden en ze hebben zelf hun tv-meubel gemaakt! Hoe cool. En wat een verschil: de nieuwe keuken op deze plek en de heerlijke, lichte uitbouw. Chapeau voor hun eigen creativiteit en heel leuk om te zien hoe ze mijn kleur- en lichtadvies hebben uitgevoerd. Een toffe samenwerking met als eindresultaat een heerlijke woning en blije klanten.The end

Bedankt weer voor het lezen! Ik hoop dat het je wat inspiratie heeft mogen geven. Als je toch nog hulp nodig hebt, neem vooral contact met me op. Ik denk graag mee.


Liefs, Arianne103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page