top of page
 • Foto van schrijverArianne

3 STYLING IDEEËN VOOR EEN KLEIN BALKON

Bijgewerkt op: 10 sep. 2021Afgelopen week ging ik de uitdaging aan om drie verschillende looks te verzinnen voor dit leuke, kleine, Amsterdamse balkon van de Balkonstudio. Samen met eigenaar Pieter-Bas heb ik me een aantal uurtjes kostelijk vermaakt met sjouwen en het aankleden van zijn buitenruimte. Kijk mee wat we ervan maakten. Ik ben benieuwd welke styling jij zou kiezen!


DE VOORBEREIDING

Het was natuurlijk verleidelijk om compleet los te gaan in allerlei winkels om de wildste plannen tot uitvoering te brengen, maar ik heb me ingehouden. Ik nam een berg spullen van thuis mee en vulde deze aan met een paar accessoires en plantjes die ik de dag ervoor met genot heb geshopt. Het mooie 3in1 meubel, de plantenbak en de lampjesslinger van de Balkonstudio gaven al een heel fijn uitgangspunt voor alle looks. Ik voegde hier de rieten beschutting aan toe, zodat de basis compleet was.


3in1 meubel van balkonstudio.nl

LOOK 1 // Trendy Rotan
Look 1: Trendy Rotan

Voor deze eerste ronde wilde ik graag iets met het momenteel zo populaire rotan doen en heb ik het verder qua kleur rustig gehouden. De spiegel hing ik als eyecatcher in het midden en de rotan plantenmand vult 'm aan. Wat hangend groen en het zwart-witte kleedje waren genoeg om deze rustige, natuurlijke look af te maken. Nou oké, de hond maakt 'm af.


SHOP THE LOOK // 1
 • Rotan spiegel - Xenos

 • Rotan plantenmand - Kwantum

 • Hedera's - Intratuin

 • Kleedje - Loods 5

 • Vissenvaas - Xenos


LOOK 2 // Berberse Oase
Look 2: Berberse Oase

De tweede ronde koos ik voor een soort oase in de woestijn gevoel, waarbij warme terratinten in combinatie met een flinke bos groen de trick doen. Handig van dat 3in1 meubel: de kussens berg je er gemakkelijk in op.


SHOP THE LOOK // 2
 • Varen/Jeneverbes matten - Intratuin

 • Linker kussen - Sissy-Boy

 • Rechter kussen - Karwei

 • Kleedje - Xenos

 • Plantenpot - Deen

 • Hangplantjes - Kokodama

 • Lantaarntjes - Action en onbekend

 • Waterfles - Jamie Oliver


LOOK 3 // Groene Vingers
Look 3: Groene Vingers

Ja, een lekker met je vingers in de aarde sfeertje. Eigen moestuintje aan de wand, hoedje op tegen de zon, natuurlijke tinten en materialen. Op deze foto zijn het dan weliswaar geen kruiden en groenten, maar je kunt het je denk ik wel voorstellen, toch?


SHOP THE LOOK // 3
 • Verticale tuin / Plantentas - Bol.com (Qrola)

 • Hedera's - Intratuin

 • Hangpotjes - Kokodama

 • Rotan plantenmand - Kwantum

 • Plantenpot - Deen

 • Vloerkleed - Action

 • Lantaarntjes - Action en onbekend

 • Kaars in pot - Hema


ZELF AAN DE SLAG

Nu ben jij! Hopelijk heb ik je met deze looks wat inspiratie gegeven voor je eigen balkon. Mocht je toch niet genoeg vertrouwen hebben in je eigen groene stylingvingers, dan kom ik je natuurlijk met alle plezier helpen. Neem contact met me op, dan gaan we er samen wat moois van maken!X Arianne


Ps. De Balkonstudio heeft ook nog een paar handige tips voor je in deze blog.
816 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page